donderdag 24 juni 2010

Kruidvat rozenhandcrème

Toen ik door de Kruidvat liep, zag ik allemaal vrolijk gekleurde tubetjes naar elkaar staan. Het bleken dus allemaal verschillende soort handcrème te zijn. Omdat deze verpakking roze was en omdat ik rozen altijd erg lekker vind ruiken, nam ik deze tube mee.

In de auto op weg naar huis deed ik een beetje handcrème op mijn handen. Ik had toen nog geen flauw benul van de hoeveelheid die ik moest gebruiken om mijn handen in te smeren, dus had ik nogal veel crème gepakt. De crème voelde wel fijn aan en ik vond de geur ook erg lekker maar het trok niet snel in. Ik dacht dat dat kwam doordat ik teveel crème had gepakt, dus probeerde ik het die avond weer.

In de avond pakte ik een klein drupje en dat was precies genoeg om mijn handen mee in te smeren. Ik smeerde het uit, rook de lekkere geur maar de crème trok weer niet snel in. Ik ging met de crème op mijn handen slapen en had de volgende ochtend wel superzachte handen. Ik probeerde het een paar keer daarna nog een keer maar de crème bleef langzaam intrekken.

Nu gebruik ik deze handcrème iedere avond. Dan smeer ik mijn handen met een lekkere dikke laag crème in en ga ik ermee slapen. De volgende ochtend zijn mijn handjes dan weer superzacht en verzorgt.

Voor gewoon tussendoor is deze crème niet echt aan te raden, omdat hij zo langzaam intrekt. Maar voor ’s nachts is dit een geweldige handcrème.

Voor 100ml van deze handcrème betaal je 3,79 bij de Kruidvat.

1 opmerking: