zaterdag 3 juli 2010

Blauw/zwarte lippen

Af en toe ben ik in zo'n bui dat ik de hele middag looks zit te maken en ook dingen die niet heel gewoon zijn of die ik nog nooit heb geprobeerd zoals zwarte lippen met blauwe glitters.

Ik had Donderdag weer zo'n middagje. Ik heb die middag ook verschillende looks gemaakt, maar daar heb ik geen foto's van gemaakt... stupid me. Maar oke, back to the point: ZWARTE LIPPEN MET BLAUWE GLITTERS. Nee, dit is niet iets wat ik dagelijks zou dragen maar ik vind het effect wel onwijs gaaf.

Doen jullie ook wel eens dit soort dingen? Of ben ik de enige gek die zoiets doet en dan helemaal blij is met het resultaat omdat ik vind dat het eigenlijk wel mega tof is?

EDIT: Die megasuperduperonwijs lieve Linda van www.beautytreat.nl heeft ook een artikeltje geplaatst over mijn zwartblauwe lippen! :D Nogmaals bedankt Linda (L) *knuffel* Neem zeker een kijkje op haar site. Lin plaatst dagelijks nieuwe artikelen. Ze maakt ook echt ONWIJS mooie looks! Zeker een kijkje waard :D

8 opmerkingen:

 1. ie daar heb je die lippen weer hahahahaha.
  heb je ze nagemaakt ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Royalwedges nagemaakt? xd Lin haar roodglitterKISS lippen waren wel mijn inspiratiebron ja :D

  Carmen, TENKJOE voor je reacties op alle artikeltjes (L)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het ziet er best wel vet uit ;p
  thanks for the comment ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi! maar ik zou het zelf niet zo snel opdoen, misschien staat het bij iemand anders wel goed. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @sanne ik zou dit ook niet dragen hoor, hahaha :D Het was meer gewoon voor de lol en misschien kan ik het wel dragen met halloween ofzo.. geen idee ^^

  BeantwoordenVerwijderen