donderdag 1 juli 2010

Shoplog 28-06 deel 2


Toen ik bij The body shop geslaagd was en met een grote tas van TBS door de stad paradeerde, zag ik in de Bijenkorf een MAC store zitten. Ik had nog niks van MAC en ik had van tevoren al besloten een mooie blush van MAC te kopen dus stapte ik op de MUA (Make-up Artist) af. Ik vroeg aan hem welke ondertoon blush het beste bij mijn huid zou passen. Hij zei dat mijn huid alles wel kan hebben: mijn huid kan een peachy blush hebben maar ook een rozige blush. Hij vroeg aan mij welke kleur blush ik vaak droeg, en toen zei ik dat ik vaak rozige blushes draag. Ik vroeg om een blush die je niet overdreven ziet zitten en die mijn wangen een gezond kleurtje geeft. Hij deed de mineralized blush in ‘Dainty’ bij me op en hij deed er nog 1 op waarvan ik de naam niet meer weet, maar ik vond Dainty toch mooier. Ik wou net afrekenen toen mijn oma zei: ‘Carmen, ik geef jou deze blush kado omdat je over bent naar de derde klas.’ Ik vond het echt zo lief! Deze blush was 19,50 euro.

Toen we weer met z’n drietjes op het terras zaten vroeg mijn oma of ik ook een kwast had om de blush mee op te brengen. Ik zei dat ik er wel 1 had maar dat ik nog wel ging sparen voor echt een goede kwast. Toen zei mijn oma: ‘Een goed product heeft een goede kwast nodig. Wij gaan nu terug en dan koop ik dat kwastje voor je.’ Ik vond het echt teveel, maar mijn oma stond erop! De MUA stelde de ‘129’ voor. Dat is een gewone blush kwast die je ook voor andere poeders kunt gebruiken. De MUA vroeg of ik de reisversie wou of de gewone grote kwast. Ik denk dat de reisversie makkelijker is want dan kan ik ‘m ook meenemen in mijn tas zonder een hele kwastenrol mee te hoeven nemen.

De MUA zei dat ik eigenlijk ook de brushcleanser nodig had om mijn kwast goed schoon te houden, dus die mocht ik er óók nog eens bij van mijn oma. De kwast was 37 euro en de brushcleanser 9,50. Het lijkt alsof de brushcleanser al voor een groot deel op is, maar ik heb een deel in een klein spuitflesje overgegoten.

Onwijs bedankt oma. Ik vind het nog steeds teveel geld alleen omdat ik over ben, maar ik vind het wel onwijs lief. U bent gewoon onwijs lief :D *knuffel*

5 opmerkingen:

 1. OMFGGGGGGGGGGGGGGGG DIE WIL IK DIE WIL IK DIE WIL IK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK

  LIEVE OMA HEB JIJ HAHAHAHA.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat lief van je oma! dainty is supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie aankoopjes! Erg lief van je oma dat je dat hebt gekregen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat suuuuuuuuuuperlief van je oma!
  Echt heel erg lief!
  Die spulletjes van MAC zijn gewoon zo mooi!
  Looove it!

  BeantwoordenVerwijderen