zondag 11 juli 2010

The Body Shop White Musk handcrème

Ik heb nog even 2 artikeltjes online gezet voordat ik op vakantie ga. Na dit artikel zullen jullie voorlopig geen updates meer verwachten, sorry!

Allereerst de verpakking. Ik vind het echt een mooie verpakking. Je ziet het niet heel goed op de foto, maar de verpakking is parelmoer kleurig! In het licht komt er een hele mooie paarsachtige glans over de hele verpakking heen. Verder zit de crème in een tube en is het dus erg hygiënisch.

De geur vind ik zelf erg lekker maar dat komt omdat ik gewoon van de geur van musk hou. Ik kan de geur niet echt omschrijven, maar als je bij TBS bent moet je zeker even aan iets uit de witte musk lijn snuffelen. De geur van de handcrème blijft ook wel echt een tijdje hangen.

De crème zelf trekt redelijk snel in maar je blijft wel een tijdje een beetje een stroef gevoel op je handen. Na een tijdje word dat vervangen door een heerlijk zacht babyhuidje. De zachtheid blijft best een tijdje ‘hangen’ dus het is niet zo dat je een half uurtje zachte handen hebt en dat je handen daarna weer droog zijn. Je handen blijven zeker een paar uur gehydrateerd. De crème is een beetje aan de dikke kant maar is wel redelijk makkelijk uit te smeren. Je krijgt de handcrème wel een beetje moeilijk uit de verpakking, maar daar heb ik zelf niet echt problemen mee maar ik kan begrijpen dat er mensen zijn die deze handcrème te dik vinden.

Op de achterkant van de verpakking staat dat TBS tegen dierproeven is en dat de producten dus ook dierproefvrij zijn. Ook staat er op de verpakking dat de producten –fairtrade- zijn. Ik vind het zelf fijn om te weten dat producten dierproefvrij zijn maar als deze handcrème dat niet was geweest had ik het alsnog een erg fijne handcrème gevonden.

Deze handcrème is bij TBS te koop voor 5,- maar wees snel want dit product was in de sale dus misschien is het er niet meer als je nog lang wacht met kopen.

3 opmerkingen: