zondag 11 juli 2010

MAC blush in 'Dainty'

In mijn shoplog van een tijdje geleden konden jullie lezen dat ik deze blush had gekregen van mijn oma. De review liet even op zich wachten, maar hier is ‘ie eindelijk.

De MUA (Make-up artist) bracht deze blush bij mij aan en ik vond echt dat deze blush me een –healthy glow- gaf. Het is een perzikrozigachtig-kleurtje die mij, als ik hem op mijn wangen aanbreng, een gezond kleurtje geeft. Op de foto komt de kleur niet heel goed over en mijn uitleg is nogal scheef, maar het is een peachyblush die neigt naar roze. (ik ben echt niet goed in dingen beschrijven) Als ik deze blush draag en ik loop in de zon, krijg ik vaak opmerkingen als: “Carmen, je hebt een glitter op je wang.” Soms vind je in deze blush een paar –chunky- glitters, maar eigenlijk vind ik dat zelf wel mooi maar ik snap dat er mensen zullen zijn die dat niet zo mooi vinden.

Ik breng deze blush aan met een MAC 129 kwast. Dit is een gewone blushkwast. Samen met deze kwast is de applicatie super makkelijk. De blush is goed in de huid te blenden en je krijgt moeilijk het ‘streep-effect’.

Dan de verpakking. De verpakking vind ik erg mooi. Strak, mat en zwart. That’s it. Gewoon mooi dus. Wat ik wel een groooot nadeel vind is de prijs. 21 euro betalen voor een blush is natuurlijk wel duur maar dan heb je natuurlijk wel een erg mooie en fijne blush. Dit was mijn eerste MAC product en door dit product is voor mij de verslaving van MAC producten volgens mij een beetje begonnen. Me wants moooore!

Deze blush is dus voor 21 euro te koop bij MAC. Die zitten o.a. in Maastricht (Bijenkorf), Amsterdam (Bijenkorf), Amsterdam (PRO store), Rotterdam (Bijenkorf) en Utrecht (Douglas).

4 opmerkingen:

  1. mooi kleurtje, wilde em eerst ook maar ik vind hem iets te licht voor mij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geweldig he! een van mijn lievelingsblushes :)

    BeantwoordenVerwijderen