donderdag 22 juli 2010

Hema oogschaduwpotloden

Toen ik in de Hema liep met mijn moede zag mijn moeder deze liggen en ze vond ze wel leuk en ik ook wel en toen had zij ze gekocht en zei ze dat ik ze ook mocht gebruiken als ik dat wilde (djees, wat was dat een lange zin..). We kozen samen deze kleuren uit. Mijn moeder houd erg van paars en ik vond de bruine wel tof en toen hadden we besloten de blauwe ook mee te nemen.

Ik heb dus drie kleuren: nummer 17 (de blauwe), nummer 12 (de paarse) en nummer 05 (de bruin/gouden kleur). Ik gok dat er rond de 10 kleuren verkrijgbaar zijn. Ik weet het niet zeker want ik zag bij ons niet super veel kleuren liggen, maar als ik even aan de andere producten van de Hema denk en als ik even aan reviews van andere mensen denk, denk ik toch dat het er 10 zijn.

De potloden zijn goed gepigmenteerd en ze hebben echt een typische potlood geur. Ze brengen makkelijk aan omdat ze best creamy zijn en ze zijn goed ‘uit te smeren’. De kleuren zijn dus goed te vervagen (blenden). Pas op dat je ze niet teveel ‘uitsmeert’ want de kleur verdwijnt dan en dan hou je alleen glitters over. Ohja, dat is ook nog iets: er zitten glitters in die je niet ziet als je ze niet uitblend dus ik vind het zelf mooi om het randje wel heel erg te blenden zodat er een soort overgang ontstaat van glitters.

Je moet onder deze potloden wel een basis gebruiken en ze het liefste ook afpoederen met een oogschaduw want anders gaan ze echt creasen als een gek. Dan gaat je oogschaduw na een tijdje lelijk zitten. Bij deze potloden is dat ‘na een tijdje’ wel al heel snel, want toen ik ze in de ochtend (rond 10 uur) op had gedaan kreeg ik tijdens de lunch van m’n moeder (rond 12 uur) te horen dat m’n oogschaduw lelijk zat.

Deze oogschaduwpotloden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar bij de Hema vooreen prijs van ongeveer 3-4 euro. Ik weet de precieze prijs niet meer maar het zal wel rond die prijs liggen.

1 opmerking:

  1. Ik hou niet van Hema makeup (: . En nu heb ik nog 20 hema nagellakjes van vroeger staan, hahah. Enige wat nog op mijn wishlist staat is de matte topcoat !

    BeantwoordenVerwijderen