zondag 25 juli 2010

Project 10 pan

Linda van Beautytreat heeft besloten dat ze project 10 pan voor een tijd wilt doen. Hier is de link naar het artikel waar ze uitlegt wat project 10 pan is en wat de regels zijn. In dit artikel laat ze de spullen zien die zij op gaat maken in haar ’10-pan-periode’ en hier kun je je reactie achterlaten als je ook meedoet. Vooral de fullsize dagcrème lijkt mij een hele opgave..

Ik heb besloten ook mee te doen aan project 10 pan. Ik ben nu ongeveer 1 tot 2 jaar echt geïnteresseerd in beauty en alles daar omheen en sinds die tijd geef ik ook zowat AL mijn geld aan spullen die ook maar iets te maken hebben met beauty uit. Ik heb onderhand echt teveel verzamelt en er komt steeds meer bij. Ik vind dat ik producten op moet maken voordat ik weer nieuwe producten mag kopen.

Voor mij is er nu dus een NO-NO-NO-NO-NOOOOO-BUY tijd aangebroken dus jullie zullen van mij ook geen shoplogjes meer voorbij zien komen. Ik hoop dat ik, nadat ik al mijn 10 pan producten heb opgemaakt, beter met mijn geld om ga en dat ik eerst goed nadenk of ik iets wel nodig heb voordat ik het koop.

Ik heb producten gekozen waar niet meer heel veel in zit (in sommige ook wel…) en die ik wel fijn vind. Dan gebruikte ik een product heel lang en vond ik het super fijn maar dan kocht ik iets nieuws en ging ik dat gebruiken en belandde dat andere product in de kast. Nu ga ik die producten dus opmaken.

- Kruidvat rozenhandcrème: jullie hebben hier volgens mij al een review over gelezen en daar was ik er best positief over. Ik gebruik te deze handcrème toen iedere avond. Jullie zagen ook een shoplog met daarin een handcrème van The Body Shop. Toen gebruikte ik die opeens iedere avond en belandde deze handcrème van de Kruidvat achterin de kast. Nu ga ik deze dus opgebruiken. Hij zit denk ik nog voor ongeveer een derde vol.
- Wella ‘lifetex’ leave in conditioner: deze heb ik ook heeel lang met plezier gebruikt en er zit dus ook nog maar een klein beetje in dus die ga ik ook gewoon opmaken.
- AH soft crème: AH? Van de Albert Hein? Ja, van de AH ja. Ik kocht deze crème een keer en hij bleek onwijs fijn te zijn. Trekt snel in, ruikt lekker… gewoon prima. Het enige probleem is dat ik nog iets van 5 flessen bodylotion heb staan dus deze moet eerst op. Deze is nog voor ongeveer de helft vol.
- NIVEA pearl & Beauty douchegel: dit is gewoon een fijne douchegel en deze zit nog helemaal vol. Ik heb nog iets van 8 flessen douchegel, badschuim e.d. staan dus deze ga ik gewoon opmaken.
- FA Lotusdream deo: Ik heb heeel lang deze deo gebruikt maar toen kocht ik een keer een andere en bleef ik die gebruiken maar nu heb ik hier dus nog een halve bus van staan dus ga ik deze opmaken omdat het wel gewoon een hele fijne deo is. En man wat was dat een lange zin.
- TBS Shea Butter zeepje: Ik heb nog 4 andere zeepjes liggen (nog 1 van TBS en 3 uit Frankrijk die een beetje nogal duurachtig waren… er komt misschien nog wel een shoplog van Frankrijk) en deze is als enige ‘aangebroken’ dus ga ik deze opmaken. De zeep is echt nog HUGE dus het duurt denk ik wel een tijdje om deze op te krijgen..
- Hello Kitty lipbalm: ik heb echt teveel lippenbalsems. Ik durf ze niet eens te tellen. In deze zit nog ongeveer een centimeter dus deze ga ik eerst opmaken voordat ik een andere lippenbalsem mag gebruiken.
- Jip en Janneke lipbalm: deze J&J lippenbalsem heb ik ooit voor de lol gekocht en hij is ook al bijna op dus deze ga ik ook gewoon helemaal opmaken. Ik heb nu dus de HK lippenbalsem en de J&J lippenbalsem maar die van Hello Kitty neem ik mee in m’n tas en die van J&J ligt thuis op mijn bureau.
- Catrice Nude Sensation blush: deze blush is ZOOOO mooi! Ik raak de pan al onwijs dus ik ga deze ook helemaal opmaken. Hij is gister wel gevallen… daar komt ook nog wel een klein artikeltje over. Man, wat moet ik nog veel artikelen maken, hahaha.
- Kruidvat scrubcrème: En als laatste een scrubcrème van de Kruidvat. Dit is een abrikozenscrubcrème en je scrubt met kleine abrikozenpit deeltjes. Ik vind dit een erg fijne scrub dus die moet ook maar eens op. Deze zit nog half vol.

Dit waren mijn 10 artikelen die ik op ga maken. Dit was echt een lang artikel dus respect voor de mensen die het helemaal hebben gelezen, hahaha. Als je zelf ook mee wilt doen kan dat natuurlijk. Laat dan even een reactie achter op de site van Linda. Er zal iedere zondag een update over Project 10 pan online komen zodat jullie op de hoogte blijven over hoe het nou gaat.

Wish me luck!

3 opmerkingen: