maandag 16 augustus 2010

Manhattan blush

Manhattan is een merk met een best groot assortiment. Ze hebben mooie oogschaduws, lipgloss, nagellak en dus ook blushes. Ik heb zelf 2 blushes die ik erg fijn vind dus vandaar dat ik dit artikel aan ze wijdt.

Ik heb 2 kleuren, namelijk ‘Fresh Peach’ en ‘Apricot’. In de doosjes lijken de kleuren erg op elkaar, maar toch zijn ze verschillend. Fresh Peach is een peachy blush die meer naar de roze kant neigt en Apricot is ook een peachy blush maar die neigt meer naar de oranjeachtige kant (volg je het nog?).De verpakking vind ik mooi. Strak en stevig, daar houd ik van. De deksel van de blush is doorzichtig en dat vind ik erg handig want als je dan meerdere kleuren hebt kun je meteen zien welke kleur je te pakken hebt.Bij de blushes zit een kwastje. Vaak is het kwastje dat bij producten zit nogal crappy, maar bij deze valt het best mee! De haartjes zijn best zacht maar het enige probleem is dat je er nogal snel strepen mee krijgt dus ik gebruik toch liever m’n andere kwasten.Op de swatches is best goed te zien dat het 2 verschillende kleuren zijn. Fresh Peach (links) is een stuk meer roze dan Apricot (rechts). De pigmentatie van de blushes is super mooi. Ze zijn zacht en daardoor blenden ze ook mooi uit. Het is ook niet zo dat als je met je kwast over deze blush heen gaat, dat er veel poeder in het rond vliegt.

Fresh peach is een bijna matte blush met hele kleine, bijna onopvallende glittertjes. Apricot is juist een blush met een hele mooie glans. Apricot is een blush die je een gezond blosje geeft en niet erg opvalt. Fresh Peach daarentegen is een opvallendere blush. Apricot is zeker mijn favoriet en dat zie je ook wel aan de hoeveelheid panporn! (panporn is niet vies, het is dat je de pan van een product ziet).Ik vind het erg fijne blushes en ook zeker aanraders. Ze kosten tussen de 7 en de 9 euro en ik gok dat er nog zo’n 5 andere kleuren verkrijgbaar zijn. Manhattan is onder andere te koop bij sommige Kruidvat filialen.