dinsdag 12 april 2011

Nieuw Commentsysteem

Er is net iets gebeurd waar we echt mee zitten: alle reacties die ooit op deze site zijn geplaatst zijn foetsie, verdwenen! We kregen van verschillende mensen te horen dat ze geen comments achter konden laten in Intense Debate dus besloten we een nieuw comment systeem te downloaden. Helaas zijn alle reacties hierbij verloren gegaan...

Als er een belangrijke vraag in een comment stond die we nog niet hebben beantwoord en je wilt er toch graag antwoord op, kun je de reactie altijd opnieuw plaatsen. We hopen dat nu alle problemen rond het comments plaatsen opgelost zijn.

We vinden het echt jammer dat al jullie reacties nu weg zijn, want al jullie comments zijn altijd heel lief! Jullie geven ons regelmatig complimentjes en we krijgen ook opbouwende kritiek. Erg fijn om op deze manier feedback te krijgen!

We vinden het onwijs leuk als jullie een comment achterlaten met bijvoorbeeld opbouwende kritiek of gewoon een complimentje. Hierdoor wordt Our Beautypassion niet alleen verbeterd, maar leren we jullie ook beter kennen! Dus wees niet bang eens een comment achter te laten, vinden we alleen maar leuk :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten