zaterdag 24 september 2011

Final update

Hee allemaal!

We hebben erg veel moeite met het schrijven van dit artikel. Wat we nu gaan zeggen ligt ons namelijk nogal zwaar: wij hebben besloten te stoppen met OurBeautypassion.

School, huiswerk, sport, afspreken met vriendinnen… We hebben het echt geprobeerd maar het lukt niet meer om OurBeautypassion met deze dingen te combineren. Misschien merkten jullie dit wel. Soms kwamen er weken lang geen artikelen online. Daarna twee weken wel maar dan ging het weer mis en lag de site voor de zoveelste keer een week stil.

We deden ons best om iedere dag een artikel te plaatsen. We gingen soms zo ver dat we ’s avonds laat nog bezig waren met het schrijven van een artikel voor de volgende dag. Na een lange dag school trekken we dit nu gewoon niet meer.

Dit is het 307e artikel op OurBeautypassion. We hopen echt dat jullie onze artikelen met plezier hebben gelezen en we zijn jullie onwijs dankbaar voor alle positieve energie die jullie ons iedere dag gaven. De hartverwarmende comments gaven ons zo’n blij gevoel! Dat is gewoon niet te beschrijven.

We wensen jullie AL het geluk van de wereld toe. We hopen dat jullie onze keuze begrijpen.

En wij vinden het erg leuk om contact te houden met onze lezeressen (en lezers?) dus als je het leuk vindt kun je ons toevoegen op twitter om eens gezellig een praatje te maken!

@Daniellable
@Carmenkind

Een dikke, dikke knuffel!
Daniella en Carmen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten