donderdag 5 augustus 2010

Essence Denim Wanted

Essence komt in September met een leuke nieuwe Limited Edition genaamd ‘Denim Wanted.’ Zoals de naam al zegt, is het thema denim. Jeans zijn gemaakt van denim en je vind dus ook kleuren terug in de collectie die iets weg hebben van de kleuren van je jeans.

In deze collectie zitten duo oogschaduw, gelliners met een kwastje, leuke nagellakjes, lipglossjes, een glitter eye pencil en leuke accessoires. Kijk snel mee naar de kleuren en de prijzen! (klik op de afbeeldingen voor een vergroting)

Duo oogschaduws in de kleuren: 01 Forever mine, 02 My boyfriend’s jeans en 03 I love my jeans. Deze zijn 2,49 per stuk.

Glitter eye pencil in denimblauw voor 1,29 euro.

Gel eyeliner met kwastje in de kleuren: 01 Vintage style en 02 Five-pocket grey voor 2,49 per stuk.

Lipgloss in de kleuren: 01 High waist pink en 02 I like your shorts voor 1,79 per stuk.

Nagellak in de kleuren: 01 High waist pink, 02 I love my jeans, 03 My boyfriend’s jeans, 04 Forever mine en 05 Five-pocket grey voor 1,79 per stuk.

Een leuke armband voor 1,49 euro in de kleur grijs en patches om op je kleren of op een tas te naaien in twee varianten voor 1,99 per stuk.


Ik ben zelf erg benieuwd naar de gelliners en sommige lakjes spreken me ook wel aan. Essence levert vaak best goede kwaliteit voor een klein prijsje, dus het is zeker het proberen waard. Tegen de tijd dat deze collectie in de winkels ligt (ergens in September)zullen jullie vast wel wat reviews lezen over de producten. Ik vind in ieder geval dat Essence erg goed z'n best doet op de LE's en ik ben ook zeker van plan een paar items uit deze collectie te kopen.

Zien jullie al iets leuks in deze collectie wat jullie denken te gaan kopen?

bron afbeeldingen: www.lushiousbeauty.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten