woensdag 4 augustus 2010

Kruidvat hand- en nagelcrème

Ik zocht al lang naar een niet al te dure handcrème, toevallig zag ik bij de kruidvat er heel veel liggen van eigen merk. Na lang twijfelen welke ik zou nemen, heb ik uiteindelijk voor de hand- en nagelcrème gekozen.

Wanneer je deze handcrème opdoet, heb je maximaal de hoeveelheid van een erwtje nodig. Het duurt ongeveer 5 minuten totdat het helemaal ingetrokken is. Als je teveel gebruikt, trekt het heel moeilijk in en heb je langer last van vette handen.
Wanneer het ingetrokken is, heb je zachte handen. Ik heb ook de hele tijd zin om over mijn handen heen te gaan. Als je deze handcrème lang genoeg gebruikt merk je duidelijk verschil, je handen zijn duidelijk zachter. Maar voor die zachte handen moet je wel een paar keer per dag handcrème blijven gebruiken. Of die mijn nagels meer voeding geeft, kan ik helaas niet zeggen. Ik heb namelijk van nature vrij sterke nagels. Maar ik merk wel dat mijn nagels er een beetje van gaan glimmen, wat je nagels een gezonde uitstraling geeft
De crème heeft een normale dikte, niet te waterig en ook niet te dik. Heel fijn in gebruik dus!
Als ie op is, ga ik hem zeker opnieuw kopen. Het is een prima budget product.
De geur is erg moeilijk te omschrijven, maar ik ga me best doen. Het ruikt typisch naar een nivea of dove bodylotion, die altijd een beetje een neutrale geur hebben. Toch heeft deze handcréme een geur die duidelijk blijft hangen.

Zoek jij ook een budget handcrème? Dan moet je zeker een kijkje nemen in de kruidvat, want kruidvat verkoopt namelijk eigenmerk handcrème in verschillende geuren en soorten.
Je betaalt voor 100ml van deze handcrème €3,79

Wil je meer weten over deze handcrèmes? Neem dan een kijkje hier, waarbij je een artikel kan lezen van Carmen over Kruidvat rozenhandcrème.