zondag 5 september 2010

Update project 10 pan #4 #5 #6

Ik heb 2 weken updaten over project 10 pan overgeslagen, omdat er eigenlijk gewoon niks boeiends gebeurde. Er ging niets op, ik had niks gekocht, oftewel: ik had gewoon niks te melden. Deze week vind ik dat ik wel weer een 10 pan artikel moet schrijven dus hier is ‘ie!

Deze week zijn er gelukkig wel dingen opgegaan. Ik heb geen nieuwe foto’s meer kunnen maken, dus er staan ook geen nieuwe streepjes op de verpakkingen als ik zeg dat ze op zijn gegaan of dat ze een stuk meer leeg zijn. Sorry hiervoor! Mijn camera heeft kuren. Sommige foto’s had ik wel gemaakt en anderen niet maar dat kwam omdat mijn camera er na een paar foto’s mee nokte.

De Nude Sensation blush van Catrice is opperdepop. Eigenlijk vind ik dat nogal jammer, want ik zag pas in hoe mooi hij was toen ik hem bijna op had gemaakt. Dat is al 1 product minder op mijn 10 pan lijstje. Op de foto is de verpakking trouwens kapot, maar dat komt omdat ik 'm net liet vallen voordat ik de foto maakte.. oeps. Gelukkig is was hij op!
Twee producten die ik ook op heb gemaakt waren mijn shampoo en mijn conditioner. Ik gebruik al een hele tijd de Diamond Gloss producten van Nivea en ik heb van beide ook nog een fles staan maar eigenlijk wil ik wel weer iets nieuws dus ik ben blij dat ik deze twee flessen in ieder geval op heb gemaakt! Deze stonden wel niet op mijn 10 pan lijstje, maar ik vond het toch wel leuk om te melden.
De handcrème van de Kruidvat is ook leeg. Ik gebruikte iedere avond en ook door de dag heen wel een paar keer handcrème en het was lastig om telkens naar deze te grijpen. Ik heb ook nog andere handcrèmes die ik graag wilde gebruiken dus eigenlijk ben ik wel blij dat deze op is. De douchegel van Nivea is nog niet op. Je hebt echt maar een klein beetje product nodig als je een puffspons gebruikt en ik vind het zo zonde om opeens heel veel te gebruiken dus gaat deze lekker langzaam aan op. Ik vind het helemaal niet erg dat deze wat langzamer gaat, want ik vind het een erg fijne douchegel! Wat ik wel jammer vind is dat er nog zo veel fijne flessen douchegel in de badkamer staan die ik ook wil gebruiken! Maar nu ga ik eerst deze opmaken. Ik verwacht dat deze volgende week wel op is.

En dan nu het helproduct van mijn 10pan lijstje: het Shea butter zeepje van The Body Shop. Oh man, deze gaat echt te langzaam op! Hij is wel al een heel stuk kleiner, maar alsnog gaat ‘ie langzaam. Ik denk dat ik het helemaal niet erg zou vinden als dit zeepje nu *poef* zou verdwijnen. Deze is voorlopig nog niet op. (hier heb ik helaas geen plaatje van)

Wat ik ook moet zeggen is dat ik heb gezondigd. Ohnooooos, me not likey. Ik heb de gelliner van Essence gekocht maar ik had er een reden voor! Gelliners zijn normaal niet in drogisterijen verkrijgbaar. Normaal kun je ze alleen kopen via internet of je moet meteen een hele dure kopen (zoals MAC) maar zoveel geld wil ik er niet aan uitgeven. Ik was bang dat deze binnen no-time uitverkocht zou zijn omdat dit toch wel het meest gewilde product was uit de collectie, dus nam ik ‘m maar gewoon mee.

Doen jullie ook aan 10 pan? Hoe gaat het bij jullie?