zaterdag 19 maart 2011

Sterren zonder make-upJullie hebben een paar foto's van beroemde mensen gezien, met en zonder make-up. Bij sommige schrok ik echt, ik herkende ze bijna niet meer. Je ziet vooral, dat de meeste sterren zonder make-up helemaal geen glow op hun gezicht hebben. Iedereen wil op die ene ster lijken, met make-up wel ja, maar zonder zijn ze eigenlijk niet zo heel knap meer.
Ik wil eigenlijk met dit artikel waarschuwen, dat je niet te veel make-up moet dragen. Tegenwoordig is de regel less is more. Want echt waar, je gaat een keer tegenvallen, wanneer je voor één keertje iets minder of helemaal geen make-up draagt. Dus ik waarschuw je alvast om niet al te vroeg te beginnen met een plamuur laag op je gezicht of met heel veel oogschuduw. Als je namelijk een keer oogschaduw val je gelijk op, dit gebeurt niet wanneer je eigenlijk altijd oogschaduw op hebt. Elke keer als je iets extra's op hebt voor een speciale gelegenheid, zie je er gelijk spectaculair uit en dat is juist het leuke daaraan.

Ikzelf draag niet zo heel veel make-up, meestal alleen mascara met soms blush en een lipgloss. Hoeveel make-up dragen jullie eigenlijk?