donderdag 2 juni 2011

Een aantal veranderingen

Hey Folks!
In dit artikel willen we jullie een beetje updaten over hoe het achter de schermen gaat. Er zijn namelijk een aantal dingetjes verandert en gebeurd die we even willen vertellen.

Misschien is het jullie opgevallen (of misschien ook niet..) dat er een tijdje geen artikelen online gekomen zijn. Dit kwam omdat we het allebei even te druk hadden met school. Zo fijn, leraren die voor het einde van het jaar nog even flink wat toetsen op gaan geven.. Grr.

Na een week non-stop leren, hebben we heel veel zin om weer artikelen te schrijven. Om weer helemaal fris te beginnen, heeft ons lieve vriendinnetje Manon een nieuwe lay-out voor ons gemaakt. Wij vinden het echt een hele mooie lay-out en we zijn er onwijs blij mee! Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out?

Maar dat is niet de enige verandering! We gaan ook onze foto’s veranderen. Manon heeft ons uitgelegd hoe je de foto’s scherp houdt als je ze upload omdat onze foto’s nu vaak een beetje blurry worden. Als ik hele schepre foto’s maakte met een spiegelreflex, werden ze alsnog blurry op de site. Dat zal nu dus ook niet meer gebeuren!

We hebben ook iets nieuws ingesteld: iedere woensdag zal er een Just a Question artikel online komen. Nu deden wij dat af en toe, eigenlijk gewoon als we daar zin in hadden. Maar we hebben bedacht dat het misschien wel leuk is om dit wekelijks terug te laten komen. Gister zagen jullie al een 'JAQ' artikel en dit gaan jullie dus iedere week terug zien komen.

Waar we jullie ook nog even aan willen herinneren, is dat wij te volgen zijn op Bloglovin’. Als we 100 volgers hebben komt er een winactie waar we zelf eigenlijk een beetje jaloers op zijn. Wat we gaan weggeven gaan we nog niet vertellen, maar we kunnen wel zeggen dat http://www.blogger.com/img/blank.gifhet iets is dat errug leuk is!

We zouden het heel leuk vinden om van jullie te weten welke artikelen jullie het leukste vinden om te lezen. Welke artikelen zou je vaker willen zien op Our Beautypassion? Welke artikelen vinden jullie nou ├ęcht leuk om te lezen? Laat het achter bij de reacties!

We willen Manon heeel erg bedanken voor de nieuwe lay-out en de uitleg over de foto’s. Ze heeft ook een blog (klik)! Haar blog is nu nog een beetje leeg, maar er gaan hele leuke artikelen komen. Buiten het feit dat ze prachtige foto’s maakt, is ze ook gewoon een hele lieve meid. Haar blog is het volgen zeker waard!

Ook willen we de mensen die onze blog, na een week geen nieuwe artikelen, toch nog volgen heel erg bedanken. We houden ervan jullie reacties te lezen en we vinden het fijn als jullie feedback geven. Dit helpt ons Our Beautypassion te verbeteren!

bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten